Viceprimarul Cosmin Andrei, despre angajații Locativa care au ieșit la protest: Dacă pentru ziua de azi vor încasa bani, este neprincipial și incorect

pichetare liberali prefectura botossani8Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, critică decizia unor angajați ai societății Locativa, dar și ai Primăriei Botoșani, de a ieși la protestul organizat de PNL în timpul serviciului. El spune că dacă angajații respectivi erau în timpul lor liber este dreptul lor să protesteze, însă consideră o lipsă de respect față de botoșăneni dacă aceștia au făcut politică în timpul serviciului.

like facebookDacă sunt în timpul serviciului, pentru că suntem la ora 11.30, consider că este o lipsă de respect față de botoșăneni, iar aici CL ar trebui să se implice cu o comisie de verificare pentru societățile care sunt în subordinea CL, iar pentru angajații primăriei ar trebui să dea niște explicații. Dacă vom face acest lucru, cu siguranță va fi interpretat politic și se va discuta că încercăm să obstrucționăm libertatea de expresie, dar libertatea de expresie, manifestarea politică și serviciul trebuie tratate cu totul și cu totul separat. Dacă este un cadru legal, respectiv zi liberă, o zi de concediu, este dreptul dumnealor să protesteze, dar dacă pentru ziua de azi vor încasa bani este neprincipial și incorect.”, a spus viceprimarul municipiului Botoșani.

Cosmin Andrei a spus că va ridica acest subiect într-o ședință de Consiliu Local, pentru că, spune el, ”societatea Locativa este în subordinea CL și acolo ar fi corect să fie o comisie de la toate partidele politice care să investigheze acest lucru”, a adăugat viceprimarul.

La protestul de vineri organizat de liberali în fața Prefecturii au participat mai mulți angajați ai Locativa, împreună cu directorul Cătălin Flutur, dar și angajați din Primăria Botoșani.

Cristina Miron, responsabil cu comunicarea în cadrul PNL, dar și angajat la Locativa, spune că angajații societății aflate în subordinea Consiliului Local nu au protestat în timpul serviciului.

Toți angajații Locativa care au participat la protest erau în concediu de odihnă. Se poate verifica acest lucru”, a spus Cristina Miron.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *