BMW de Botoşani implicat într-un accident rutier la Braşov

accident brasovUn accident cu două victime s-a produs joi dimineaţă la intrarea în Braşov dinspre Cristian, pe DN 73. Şoferul unui autoturism înmatriculat în Braşov a frânat brusc din cauza şirului de maşini din faţa sa. Conducătorul auto al autoturismului din spate nu a păstrat distanţa corespunzătoare şi a intrat în maşina celui dintâi.

like facebookDin primele cercetări ale poliţiştilor şi după urmele de frânare rămase pe şosea, se pare că şoferul care a intrat în spatele maşinii a avut şi o viteză mare pentru condiţiile de drum din acel moment. În maşina care a frânat brusc se aflau două persoane, iar în celălalt autoturism, cu număr de Botoşani, erau patru pasageri, plus şoferul.

Deşi niciunul dintre cei implicaţi în accident nu a fost rănit, două persoane de sex feminin au fost transportate la spital pentru siguranţă. Este vorba despre o gravidă în vârstă de aproximativ 25 de ani şi de o doamnă de 45 de ani, care în urma impactului s-a ales cu dureri de gât.

După producerea accidentului, traficul s-a desfăşurat pe o singură bandă de circulaţie, din ambele sensuri formându-se cozi serioase de maşini, timp de mai bine de o oră. Şoseaua dintre Cristian şi Braşov este cunoscută ca fiind o zonă în care au loc frecvent accidente, multe dintre ele cu urmări tragice.

Sursa: Buna Ziua Braşov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *