Vezi pe sumă a fost transferat Quenten Martinus la Steaua!

leo grozavu si quenten fc botosaniDupă negocieri ce s-au întins pe durata unei săptămâni întregi, oficialii Stelei i-au convins pe omologii botoșăneni să obțină transferul jucătorului contra sumei de 200.000 de euro.

like facebookInițial, cei din Ghencea au oferit 100.000 de euro, sumă care nu le-a convenit deloc moldovenilor. Bucureștenii au mai plusat cu 20.000 de euro, dar nici această a doua ofertă nu a fost pe placul celor de la Botoșani, așa că până la urmă s-a ajuns la suma de 200.000 de euro, după cum a confirmat telefonic, pentru Digi Sport, Cornel Șfaițer, președintele celor de la Botoșani.

Martinus este deocamdată prezent la echipa națională a statului Curacao, care este implicată în preliminariile Cupei Mondiale 2018 din Rusia.

Atacantul din Curacao, în vârstă de 24 de ani, va ajunge luni noapte la București, după care marți va efectua vizita medicală. Apoi va merge la sediul clubului unde va parafa contractul, ce se va întinde pe o durată de trei ani. Martinus va primi 10.000 de euro pe lună, la fel ca Alcenat.

Quenten Martinus va pleca apoi la Săcele, unde va intra direct în programul de pregătire impus de Rădoi, acolo unde Steaua va mai sta în cantonament până vineri, 19 iunie.

Sursa Digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *