Vezi când va deveni funcțională Piața Viilor și ce măsuri se iau!

piata mica- Viilor din BotosaniPiața Viilor din municipiul Botoșani, modernizată recent, va primi în jur de 80 de comercianți. Ea va deveni funcțională  până la sfârșitul lunii iunie, a afirmat Simion Drelciuc, directorul Urban Serv. Lucrarea a fost realizată de societatea comercială Aquaterm, ivestiția având o valoare de 200.000 euro.

like facebookÎn ședința din luna iunie se va da hotărârea de Consiliu Local de a trece înapoi în administrarea Urban Serv a halei de legume. Din punctul nostru de vedere se poate deschide oricând Piața Viilor, dar sunt formalitățile de primire-predare între constructor și reprezentanții Primăriei”, a spus Drelciuc.

Reprezentanții Urban Serv spun că atât comercianții de legume-fructe, cât și agenții economici care au deținut chioșcuri de pâine în zonă vor primi spații în interiorul pieței. În exterior, susține Drelciuc, nu va mai exista nicio tarabă. Pe platou va rămâne doar acel mini-bazar.

Vom primi 50 de mese de la furnizorul de mese și mai avem 30 de mese recondiționate. Avem în vedere să facem și niște stoluri speciale de protecție a soarelui. Parcarea se mai lărgește cu un metru”, a adăugat dire3ctorul Urban Serv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *