Casă luată la ţintă de hoţi. Cinci furturi în şase ani, iar ultima dată hoţii au luat tot

furt-locuintaCasa unui botoşănean plecat la muncă în străinătate pare să fie blestemată, fiind ţinta hoţilor. Marian Boroleanu, din comuna Dângeni, a plecat, de două luni, la muncă în Anglia, iar vecinii săi l-au anunţat, la sfârşitul săptămânii trecute, de al şaselea jaf ce a avut loc în locuinţa sa.

Hoţii au furat aragazul frigiderul, maşina de spălat, un aparat de cafea, haine şi scule. Proprietarul casei spune că de şase ani de când a cumpărat locuinţa hoţii l-au călcat de cinci ori şi culmea o dată chiar când şeful de post din comună stătea în chirie la el. Poliţiştii au deschis o anchetă şi au ridicat probe de la locuinţa bărbatului formând un cerc de suspecţi. Anchetatorii au stabilit că hoţii au forţat uşile şi au luat tot ce au putut căra, cel mai probabil cu o maşină.

 like facebook„Acum şase ani când stătea șeful de post în chirie la mine s- a furat niște boxe, dar acum prea de tot a lăsat casa goală. În septembrie anul trecut mi-au furat scule, o maşină de tuns şi bijuterii, iar în martie un laptop şi bani”, a declarat Marian Boroleanu.

Acesta spune că nu se poate întoarce momentan în ţară pentru că şi-ar pierde serviciul, iar plângerea la Poliţie a formulat-o tatăl său, care locuieşte în Dorohoi.

One thought on “Casă luată la ţintă de hoţi. Cinci furturi în şase ani, iar ultima dată hoţii au luat tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *