Întrecere de airsoft la Agafton

airsoftÎn perioada 19-21 iunie 2015,  Clubul Sportiv Airsoft “Bad Brothers” Botoșani, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Botoșani vor organiza cea de-a V-a ediție a evenimentului “Lupta pentru Codrii de Aramă”, THE DAWN.

 Airsoft-ul este un joc sportiv în care jucătorii simulează un conflict sau efectuează anumite misiuni, cu ajutorul unor replici ale armelor reale ce lansează proiectile sferice non-metalice, utilizând echipamente specifice si tactici militare reale.

 Airsoft-ul este un sport care se bazeaza în mare masura pe onoare si respect între jucatori. Având în vedere ca, în general, la impact nu ramân semne vizibile pe jucătorul lovit, desfăşurarea în bune condiţii a jocului depinde integral de corectitudinea jucătorilor, de a recunoaşte orice lovitură primită şi de a se declara ”morţi”. Prin urmare putem spune că airsoft-ul este un sport nobil, un sport al oamenilor cu caracter.

like facebookPreconizăm anul acesta participarea a aproximativ 300 de jucători de airsoft din țară și străinatate, motiv pentru care Botoșaniul va fi județul ce va găzdui unul dintre cele mai importante evenimente de profil din România.

   Pe lângă jocul în sine, participanții se vor bucura de frumusețea locurilor și ospitalitatea oamenilor din zonă promovând județul Botoșani și atracțiile sale turistice.

    Echipa de organizare a răspuns propunerilor și sugestiilor participanților de la edițiile trecute și a pregătit, în premieră pentru evenimentul de la Botoșani, un scenariu de joc cu o durată de 24 de ore neîntrerupt.

    Am continuat povestea “Codrilor de Aramă”, pregătind un scenariu complex, antrenant, cu logistică adecvată (vehicule offroad, atv-uri, baze militare și sate fortificate, corturi militare, asistență medicală, mâncare și apă in game pe toata perioada jocului), care vor fi apeciate la maxim de către participanți.

    Check-inul va avea loc pe data de 19 iunie, incepand cu ora 12, urmand ca la ora 18 sa se dea startul jocului . Jocul va dura 24 de ore, şi se va desfăşura  in pădurea Agafton, pe o suprafata de cateva zeci de kilometri patraţi.

  Sambătă după amiaza, imediat dupa “incheierea focului” vom da startul unei petreceri grandioase, prietenii de la Sukar Nation vor face oficiile de gazdă pentru petrecerea războinicilor. In cadrul petrecerii vom acorda premii pentru participanţi, va avea loc un concurs de karaoke pentru “razboinici”.

   Sursa: comunicat presa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *