Şoferi băgaţi după gratii de poliţişti după ce s-au urcat beţi la volan. Vezi ce alcoolemie au putut să aibă!

etilotest testareDoi şoferi au fost reţinuţi, miercuri, de poliţişti după ce au fost prinşi băuţi la volan, ambii fără permis şi mai mult unul a şi produs un accident rutier. A.R, de 40 de ani, avea o alcoolemie de 1,7 mg/l alcool pur în sânge, iar după ce a fost prins a încercat să ducă în eroare poliţiştii punând o altă persoană din maşină în locul său la volan.

like facebookCelălalt bărbat, I.L de 28 de ani, faţă de care poliţiştii au dispus cercetarea în stare de reţinere, a fost implicat de asemenea în producerea unui accident rutier soldat cu avarii, iar rezultatele analizelor de specialitate au indicat că I.L. avea o îmbibaţie alcoolică de 2,85 g/l alcool pur în sânge.

„Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, se arată într-un comunicat al IPJ.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *