Tupeu nebun! A dat cu mașina peste polițiștii de frontieră pe care a vrut să îi „cumpere”. Vezi ce a pățit!

masina cu tigari rasturnataUn tânăr, de 24 de ani, a încercat să mituiască poliţiştii de frontieră pentru a-l lăsa să treacă cu ţigări de contrabandă şi, după ce a fost refuzat, poliţiştii l-au urmărit, însă când au încercat să îl oprească s-a izbit cu maşina în ei.

like facebook Robert Gavriluţă, din Darabani, a fost condamnat definitiv, marţi, de Curtea de Apel Suceava la şase ani şi opt luni de închisoare şi a fost obligat la plata unei sume de 350.426 de lei către ANAF şi 11.647 de lei către Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră pentru distrugerea maşinii. De asemenea judecătorii au mai dispus şi confiscarea unui autoturism de teren cu care tânărul a fost prins cărând ţigările.

Ancheta a început anul trecut când Robert Gavriluţă i-a spus unui poliţist de frontieră de la Darabani că îi dă bani dacă îl lasă să aducă în ţară ţigări. Poliţiştii l-au filat, iar pe 1 mai a fost prins cu 36.470 de pachete de ţigări. Când poliţiştii l-au somat să oprească acesta a accelerat şi s-a izbit cu maşina în autospeciala oamenilor legii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *