FOTO Un tânăr, de 19 ani, a provocat un accident spectaculos la Baisa

opel astra accident baisaUn tânăr, de 19 ani, a ajuns la spital după un accident provocat din vina sa. Nicuşor Claudiu Cojocaru se afla la vonalul unui Opel Astra şi circua pe drumul naţional pe direcţia Suceava- Botoşani, iar la ieşirea din pădure a izbit un Ford Focus, condus de Sorin Ifrim, de 36 de ani, care intenţiona să facă stânga pe drumul ce duce la lacul Mihai Eminescu.

like facebookÎn urma impactului maşina din faţă a fost întoarsă la 180 de grade, iar Opelul a ajuns în partea dreaptă a drumului lovindu-se de nişte băncuţe de ciment amenajate. Tânărul de 19 ani a suferit mai multe traumatisme în zona capului fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe. Şoferul autoturismului Ford susţinea că tânărul mergea cu o viteză foarte mare şi nu a reuşit să oprească maşina nici după ce a frânat aproape 200 de m.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului l-au găsit vinovat de producerea accidentului pe tânărul de 19 ani pentru nerespectarea distanţei regulamentare faţă de autovehiculul din faţă.

accident baisa botosaniford focus accident baisa1ford focus accident baisa2ford focus accident baisa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *