Consiliul Județean: Comisia de evaluarea a ofertelor a respectat cerințele privind desfășurarea procedurii licitației pentru administrarea depozitului de la Stăuceni

groapa ecologica de gunoi de la Stauceni- BotosaniReprezentanții Consiliului Județean răspund acuzațiilor lansate de directorul Urban Serv, Simion Drelciuc, cu privire la nerespectarea cerințelor privind deschiderea ofertelor la licitația de atribuire a Contractului de delegare a gestiunii prin concesionare a activităților de depozitare, tratare și valorificare deșeuri municipale și administrare a depozitului de deșeuri.

like facebookÎn ceea ce privește modul de desfășurare a procedurii de atribuire, comisia de evaluare a ofertelor a respectat legislația în vigoare cu privire la deschiderea ofertelor, respectiv HG 925/2006 cu modificările și completările ulterioare, art. 33 alin. 4, precum și Ordinul 302/2011 al ANRMAP (Autoritatea Națională pentru Reglementarea și Monitorizarea Achizițiilor Publice) publicat în M.O. nr. 415 din 14.06.2011 care, prin modelul de proces verbal al ședinței de deschidere a ofertelor, stabilește și reglementează procedura după care se succed activitățile din cadrul acestei ședințe precum și elementele care sunt prezentate în cadrul ședinței de deschidere. Totodată comisia de evaluare a ofertelor a respectat și cerințele privind desfășurarea procedurii din cap IV 4.3. Modul de prezentare a ofertei al fișei de date publicată în SEAP”, se arată într-un comunicat de presă al CJ.

Privitor la remarca că ”membrii comisiei au dezavantajat firmele care îndeplineau toate condițiile”, facem precizarea că analiza documentelor depuse la o procedură de achiziții se face ulterior deschiderii ofertelor, astfel încât este prematură exprimarea că există oferte care să îndeplinească toate condițiile solicitate prin documentația de atribuire.

Comisia de evaluare nu a încălcat nicio prevedere legală în materie de achiziții publice, iar remarcile directorului Urban Serv, Simion Drelciuc, în calitatea sa de ofertant le calificăm subiective, tendențioase și cu caracter pur politic, se mai arată în comunicatul de presă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *