Vezi ce premii pune la bătaie Primăria Botoșani la Crosul Verii!

crosul primaverii organizat de primaria botosaniPrimăria Botoșani oferă premii importante participanților la Crosul Verii. Competiţia are loc pe 14 iunie și se va derula pentru două categorii de participanţi, persoane cu dizabilităţi şi persoane valide. Viceprimarul Cosmin Andrei a declarat că pentru persoanele cu dizabilităţi vor fio acordate premii în valoare de 4000 de lei, iar la cealaltă categorie vor fi acordate trei premii: de 1000 de lei, 750 de lei şi 500 de lei. De asemenea, următorii 117 clasați vor primi câte un premiu în valoare de o sută de lei.

like facebookPentru persoanele valide startul se dă din fața Primăriei- Piaţa Revoluţiei, iar traseul va continua cu Strada Cuza Vodă, Calea Naţională, întoarcere la E.On, apoi Calea Naţională, Cuza Vodă, sosire la Primăria Botoşani. Pentru persoanele cu dizabilităţi, startul se va da din faţa sediului ANAF, întoarcere în intersecția cu Strada Cuza Vodă, lângă sediul PSD, apoi traseul până la ANAF, pe acest segment de stradă.

Perioada de înscriere o avem de pe 8 iunie, prin completarea unui formular on-line pe pagina de facebook a primăriei sau prin prezentarea la primărie, la Compartimentul Informaţii Cetăţeni”, a spus cosmin Andrei.

Participanţii vor primi premii pe lângă premii în bani, diplome şi cupe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *