Tânăr adus la spital cu piciorul secționat de cositoare! Jumătate din laba piciorului era într-o pungă

ambulanta-300x187Un tânăr de circa 20 de ani poate rămâne infirm pe viață după ce a acționat o secundă fără să gândească. Bărbatul a lucrat, duminică, toată ziua cu un tractor la cosit lucernă, iar spre seară când a terminat munca a făcut o eroare fatală.

Cu motorul oprit, motocositoarea atasată la tractor continua să fie angrenată, iar tânărul a băgat piciorul în speranța că va opri rotațiile acesteia. El nu a pus însă talpa pe bara metalică destinată accesului mecanizatorului ci direct în mecanismul de tăiere. Cum mașina se rotea cu putere, mecanismul i-a secționat acestuia laba piciorului.

like facebookPractic, jumătate din laba piciorului, degetele și o bucată din talpă, au fost amputate pe loc și aruncate pe câmp. Bucata tăiată a fost pusă într-o pungă de cei prezenți la incident și adusă la spital.

”Pacientul avea o amputație la nivelul unui membru inferior și l-am direcționat spre Botoșani. Porțiunea segmentată a fost conservată corespunzător și potrivit procedurilor medicale aceasta poate fi reamplasată în maxim șase ore de la amputare, Noi am acționat la secundă!”, a declarat medicul de gardă, Valerian Andrieș. Și poliția a deschis o anchetă pentru elucidarea incidentului.

Sursa: Opinia de Dorohoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *