Percheziție la domiciliul unui botoșănean după ce a fost prins de polițiști vânzând substanțe toxice

razie politie rutiera trafic botosaniDirecţia Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a coordonat o acţiune la nivel naţional, în perioada 23 martie-29 mai, pentru verificarea respectării prevederilor legale de către agenţii economici înregistraţi sau autorizaţi să efectueze operaţiuni cu produse de protecţie a plantelor.

Astfel, poliţiştii specializaţi în arme, explozivi şi substanțe periculoase, cu sprijinul unităţilor fitosanitare, Gărzii de Mediu şi al inspectoratelor teritoriale de muncă, au efectuat verificări şi controale la agenţi economici care efectuează operaţiuni cu acest tip de produse.

like facebookOamenii legii au depistat în flagrant delict un bărbat care oferea spre vânzare, în municipiul Botoșani, din autoturismul său, diferite substanțe toxice utilizate pentru tratarea culturilor agricole. Ulterior, a fost efectuată şi o percheziţie domiciliară.

Poliţiştii au ridicat de la cel în cauză 8,5 kilograme de substanţe toxice, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *