Maşina deputatului Dolineaschi, în atenţia procurorilor DNA

Mitsubishi Andrei DolineaschiMaşina preşedintelui demisionar al PSD Botoşani, deputatul Andrei Dolineaschi, se află în atenţia procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Autoturismul, un Mitsubishi Lancer Evo 10, i-a aparţinut premierului Victor Ponta şi, potrivit procurorilor, ar fi fost dobândit ilegal din partea societății de avocați a lui Dan Șova.

În perioada 11 noiembrie 2008 – iunie 2009, societatea de avocați a transmis lui Ponta Victor-Viorel dreptul de utilizare cu titlu gratuit a autoturismului marca Mitsubishi Lancer Evo 10. În tot acest timp, societatea de avocați a plătit avansul (37.027,41 lei), ratele de leasing (aprox. 6.000 lei/lună) și alte obligații către firma de leasing, în total, 79.641,11 lei. În luna iunie 2009, Ponta Victor-Viorel a preluat leasingul autoturismului fără să mai achite vreo sumă de bani societății de avocați. Autoturismul a fost achiziționat de societatea de avocați SCA „Șova și Asociații”, la solicitarea expresă a lui Ponta Victor-Viorel. În tot acest timp, societatea de avocați a beneficiat de deducerea TVA, a impozitului pe profit și de alte deduceri”, spun procurorii.

like facebookPremierul Victor Ponta i-a cedat deputatului PSD Andrei Dolineaschi autoturismul Mitsubishi Lancer, achiziţionat în leasing, printr-un contract de cesiune plus o sumă de 18.000 euro, relevă prima declaraţie de avere semnată, în 2012, de Ponta în calitate de şef al Guvernului.

Citeşte şi:

Maşina lui Andrei Dolineaschi, cumpărată de la Victor Ponta, atinge 100 km în 4,5 secunde. Vezi foto!

Ponta i-a cedat deputatului PSD Andrei Dolineaschi autoturismul Mitsubishi Lancer deţinut în leasing

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *