Biblioteca Mihai Eminescu a dat start la înscrierile pentru voluntarii programului Bibliovacanța

sala de lectura bibliotecaBiblioteca Judeţeana „Mihai Eminescu” Botoşani vă invită sa participaţi la programul BiblioVacanţa, ce se va desfăşura pe tot parcursul verii, respectiv perioada  iulie  – septembrie  2015.

Proiectul BiblioVacanţa a  intrat deja in traditia bibliotecii, fiind in cel de-al cincilea an de desfaşurare. Prin diversitatea cursurilor la care au acces, în mod gratuit,  toți participanții, programul reușește să satisfacă nevoia de cultură și petrecere a timpului liber.

like facebookSpecialiştii sau pasionaţii in orice domeniu, indiferent de vârsta, in calitate de voluntari, pot sprijini Biblioteca in derularea acestui proiect.
Înscrierile se fac în perioada 03 Iunie 2015 – 15 Iunie 2015, pe site-ul Bibliotecii Judetene ”Mihai Eminescu” Botosani, www.bibliotecabotosani.ro .

Participanţii se vor putea înscrie în programul BiblioVacanţa 2015,  după finalizarea  ofertei de cursuri ce va avea loc in jurul datei de 20 iunie 2015. Pentru detalii vă rugam sa urmariţi permanent site-ul bibliotecii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *