Un nou conflict la Hudum! Proprietarii benzinăriei Cristal, împiedicaţi să lipească un afiş publicitar

jandarmi la benzinaria Cristal Hudum- BotosaniUn nou scandal a avut loc, vineri la prânz, la Hudum, acolo unde reprezentanţii recent deschisei benzinării Cristal au fost împiedicaţi să lipească un afiş publicitar pe un panou pe care îl deţine în zonă.

Jandarmii au fost chemaţi să intervină după ce Stelian Baltaru, unul dintre vecinii benzinăriei, i-a ameninţat pe angajaţii Cristal că va interveni cu boldoexcavatorul.

like facebookPractic, angajaţii de la Cristal au încercat să lipească un afiş pe un panou pe care îl deţine lângă benzinăria din Hudum. Ei au lipit o parte din acesta, însă au fost opriţi de vecin, care susţine că terenul îi aparţine.

În schimb, reprezentanţii Cristal susţin că panoul publicitar, înfiinţat cu autorizaţie de construcţie, este amplasat atât pe terenul aparţinând Secţiei Drumuri Naţionale, pentru care achită taxe la zi, cât şi pe un teren aparţinând lui Alexandru Jakab, care are documente de proprietate asupra imobilului.

Conflictul dintre Stelian Baltaru şi benzinăria Cristal durează de mai multe luni, de când fraţii Purice au cumpărat staţia de carburanţi de la lichidatorul firmei Erdo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *