Vezi care sunt școlile care au câștigat concursul ”Școala mea protejează mediul”!

elevi mediu 2Concursul ”Școala mea protejează mediul”, aflat la a VIII-a ediție și organizat de Agenția de Protecție a Mediului, Primăria Botoșani și Inspectoratul Școlar Județean, este dedicat Zilei Mondiale a Mediului. Competiția s-a adresat unităților de învățământ din municipiul Botoșani și a avut ca scop dezvoltarea unui comportament responsabil față de mediul înconjurător în rândul elevilor.

Ediția din acest an a concursului s-a desfășurat în perioada 1 martie-31 mai, iar școlile câștigătoare au fost premiate, vineri, într-un cadru festiv la Primăria Botoșani.

În urma evaluării s-au acordat următoarele premii:

like facebookSecțiunea ”Școli gimnaziale”: premiul I: Școala ”Elena Rareș” Botoșani, premiul II: Școala 17 Botoșani și Școala ”Gr.Antipa” Botoșani, premiul III: Școala 12.Botoșani.

Secțiunea ”licee”: premiul I- Liceul teoretic ”Gr. Antipa” Botoșani, premiul II: Colegiul Național ”A.T.Laurian”, premiul III-Liceul tehnologic ”Dimitrie Negreanu” Botoșani și mențiuni: Liceul tehnologic ”Petru Rareș”, Colegiul Economic și Liceul Teoretic ”N. Iorga”.

A mai fost acordată și o diplomă de excelență prof. Cecilia Vicoveanu, de la Palatul Copiilor Botoșani. Premiile au constat în diplome, rechizite și jucării.

Consiliul și Primăria acordă o atenție deosebită problemelor de mediu, pe lângă faptul că a sprijinit acest concurs în ceea ce privește finanțarea premiilor, dar avem și o serie de măsuri pe care noi le considerăm a fi de maximă importanță pentru mediul în care trăim”, a spus viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

elevi mediu

elevi mediu 1

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *