Vezi ce filme poţi viziona la CineGrand în perioada 5-11 iunie!

FB BT 05-11.06.2015CineGrand vine în întâmpinarea clienţilor cu o ofertă de 18 filme. Acţiune, comedie, SF, animaţie, dramă, filmele aşteaptă să îşi dezvăluie misterele pe marele ecran.

like facebookUna dintre cele mai aşteptate producţii este SPY.Filmul spune povestea unei funcţionare ajunsă agent secret. Susan Cooper este un analist CIA modest, care lucrează la birou, şi eroul necunoscut din spatele celor mai periculoase misiuni ale agenției.

Dar când partenerul ei iese din rețea și un alt agent de top este compromis, ea se oferă voluntară să lucreze sub acoperire ca să se infiltreze în lumea unui dealer de arme mortale şi să prevină o criză globală.

Parodia Supefast s-a lansat de vineri şi promite să stârnească zâmbete printre iubitorii de film. Paul White, poliţist sub acoperire, se infiltrează printre piloţii de curse ilegale din echipa lui Vin Serentos. Sunt furioşi şi sunt iuţi, iar planul lor este să îl înşele şi jefuiască pe mafiotul Juan Carlos de la Sol care îşi ascunde banii într-un restaurant Taco Bell din oraş.

Scandaloasa schemă gândită de ei este pe cât de îndrăzneaţă pe atât ridicolă! Astfel îi vom urmări remorcând un întreg restaurant şi plimbându-l prin oraş la viteze uluitoare, cu maşini spectaculoase. Însă Vin Serento are dreptate când spune: „Nu contează maşina şofată, ci contează şoferul maşinii şofate care se ocupă de şofat”.

Un alt film de marcă este Survivor. Nou numită la Ambasada Americană de la Londra într-un post important, Kate Abbott (Milla Jovovich) se trezește implicată în centrul unui scandal internațional când scapă la limită dintr-un atac cu bombă soldat cu morți, dar care i se înscenează ei. Discreditată și părăsită de toți, Kate trebuie să fie mereu cu un pas înaintea autorităților și celor care o urmăresc să o ucidă, pornind, astfel, într-o misiune solitară pentru a-și spăla renumele, dar și pentru a preveni, în același timp, un atac terorist major planificat în seara de Anul Nou în Time Square.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *