Au falsificat mai multe bancnote de 100 de lei și au mers la cumpărături. Vezi ce s-a întâmplat!

bancnote de 100 de lei falsificateSfârșit nefericit pentru doi tineri care au falsificat mai multe bancnote de 100 de lei și au mers la cumpărături cu ele. Cei doi, Ioan Vlăduț Frunză și Cătălin Aniculăesei, din Vlăsinești, au fost condamnaţi de magistraţii Judecătoriei Săveni la câte patru şi, respectiv, trei ani de detenţie, după ce au pus în circulație patru bancnote falsificate.

Anul trecut, ei au folosit o imprimantă multifuncțională pentru realizarea bancnotelor, iar după ce le-au tipărit pe hârtie cerată au mers la un magazin din Hănești. Acolo, vânzătorul, dar și administratorul firmei au conștientizat că ceva nu este în regulă, sesizând Poliția.

like facebookTinerii au fost reținuți, iar după un an au și fost condamnați. Ioan Vlăduț Frunză a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare pentru flasificare de monedă și punere în circulație de monedă falsă, în timp ce prietenul său Cătălin Aniculăesei a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare și cu un termen de încercare de cinci ani.

Sentința nu este definitivă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *