Nemulțumiri de la evaluarea ofertelor la licitația pentru administrarea depozitului ecologic de la Stăuceni

simion drelciucReprezentanții societății Urban Serv acuză comisia care a evaluat ofertele la licitația pentru administrarea depozitului ecologic de la Stăuceni de neprofesionalism. Simion Drelciuc, directorul Urban Serv, societatea care a participat la licitație în asociere cu Soma Bacău, a declarat că membrii comisiei nu au respectat procedura de verificare a ofertelor depuse de agenții economici.

Primul lucru pe care trebuiau să îl facă era să verifice dacă taxa de participare este achitată. La ultimele două oferte deschise s-a constatat că aceasta nu era achitată, ori prima condiție de participare la licitație era plata acelei taxe. Nu știm dacă a fost cu intenție sau nepricepere. Mai mult, s-a făcut cunoscută oferta economică a noastră și a asocierii Rosal și Diasil, fapt ce ne-a creat un mare prejudiciu”, a spus Drelciuc.

like facebookLa licitație s-au înscris patru firme: Elsaco Electronic și SOIM Italia, cu punct de lucru SOIM Botoșani, a căror oferte au fost respinse, respectiv asocierea dintre Urban Serv Botoşani- Soma Bacău și Rosal Roman- Diasil Suceava, cu oferte eligibile. Licitația se va repeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *