Porți deschise la Capela Penitenciarului Botoșani

penitenciarul botosaniPrima Duminică după Rusalii, închinată Tuturor Sfinţilor, este prilej de bucurie şi înălţare duhovnicească la Penitenciarul Botoşani. În această zi se cinstesc ocrotitorii şi ctitorii Capelei din incinta unităţii de deţinere, Soborul tuturor sfinţilor fiind hramul principal al acestei biserici.

Evenimentul va reuni un sobor de preoţi din municipiul Botoşani, alături de personalul unităţii penitenciare şi persoane private de libertate custodiate.  Programul activităţilor va începe sâmbătă, 06 iunie 2015, la ora 1730 cu slujba de Vecernie săvârşită de către soborul de preoţi, apoi va continua în ziua de duminică, cu săvârșirea Sfintei Liturghii între orele 0900 – 1200.

like facebookReamintim faptul că acest moment este unul al porților deschise la Capela Penitenciarului, astfel încât, cei care vor dori să participe la acest eveniment o pot face în baza actului de identitate, după programul mai sus menționat. Nu este permis accesul cu telefoane mobile sau orice mijloace și terminale media, potrivit unui comunicat de presa.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *