Botoșănenii, așteptați să se înscrie la Crosul Verii

Crosul Primaverii BotosaniPrimăria municipiului Botoșani va organiza duminică, 14 iunie 2015, un important eveniment sportiv, și anume Crosul Verii – ediția 2015.

Manifestând în continuare intenția de a promova un stil de viață sănătos, municipalitatea va organiza și în acest an un cros dedicat mai multor categorii de participanți: copii, tineri, seniori, respectiv persoane cu dizabilități (locomotorii). În acest sens, Duminică, 14 Iunie 2015, se vor desfășura cele două evenimente: Crosul Verii dedicat persoanelor cu dizabilități și Crosul Verii dedicat celorlalte categorii de participanți.

like facebook “Continuăm să organizăm acest gen de acțiuni pentru a sublinia importanța activității fizice și a sportului în menținerea sănătății. De aceea, invit toți botoșănenii să ne fie alături și să se înscrie la acest eveniment dedicat mișcării, prilej prin care dorim să promovăm un stil de viață sănătos în rândul populației din orașul nostru”, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

Înscrierile pentru acest eveniment vor începe de luni, 8 Iunie 2015, prin completarea unui formular online de înscriere pe pagina de Facebook a Primăriei municipiului Botoșani, prin descărcarea formularului de înscriere de pe site-ul www.primariabt.ro și transmiterea formularului  prin e-mail ([email protected] ) sau fax: 0231 531 595 sau la sediul instituției – Serviciul Centru Informații Cetățeni (camera 2), în intervalul orar 08:00 – 16:30.

Regulamentul Crosului va fi elaborat de Serviciul Centru Informații Cetățeni, în funcție de categoriile de participanți care se vor înscrie la concurs, făcând mențiunea că în acest an nu vor putea participa sportivii profesioniști. În următoarele zile, va fi afișat și regulamentul competiției, pe site-ul Primăriei Municipiului Botoșani, www.primariabt.ro , pe pagina de Facebook a Primăriei, precum și la avizierul instituției.

Ediția 2015 a crosului va fi organizată de municipalitatea botoșăneană și cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *