FOTO Lucrările de 800.000 lei din cartierul Sucevei au fost finalizate. Vezi cum arată!

alei suceveiPrimăria municipiului Botoșani aduce la cunoștința cetăţenilor faptul că în cursul zilei de marți, 2 iunie, a avut loc recepția lucrărilor de reabilitare desfășurate în cartierul Sucevei din municipiu.

Lucrările de reparații au constat în: amenajarea de alei pietonale şi trotuare, reparaţii alei acces auto, amenajare locuri de parcare (au fost create aproximativ 100 de locuri de parcare noi), amenajări şi completări cu pământ vegetal în spaţiile verzi, amenajări locuri de odihnă, amenajări cu gărduţ metalic pentru protecţia spaţiilor verzi. Alte lucrări de reabilitare au constat în extinderea și modernizarea sistemului de iluminat din zona Sucevei, precum și în amenajarea şi extinderea terenului de joacă cu echipamente de joacă moderne.

like facebookEste o lucrare realizată așa cum ne așteptam, au fost folosite materiale de calitate, țin să felicit constructorul pentru seriozitatea de care a dat dovadă, pentru termenele de finalizare a lucrării și pentru calitate. De asemenea, le mulțumim și asociațiilor de proprietari care au fost alături de noi în tot acest proces, ne-am consultat permanent cu dumnealor și am ținut cont de sugestiile și sfaturile domniilor lor pentru că până la urmă ei locuiesc aici și se vor bucura de aceste lucrări. Ne-am încadrat sub costurile estimate inițial, ceea ce ne bucură”, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

Lucrările de reabilitare a cartierului Sucevei au durat aproximativ 3 luni de zile, iar valoarea estimativă a lucrărilor este de 800.000 lei. La recepție au luat parte primarul Ovidiu Portariuc și reprezentanți ai Direcției Edilitare din cadrul Primăriei Botoșani.

portariuc ovidiu oameni

parcare sucevei

parcare sucevei 1

alei sucevei 1

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *