Un consilier local propune ca municipalitatea să susțină financiar 50 de suporteri la meciurile internaționale ale FC Botoșani. Vezi ce răspuns a primit!

suporteri fc botosaniPropunere inedită din partea unui consilier municipal. Paul Onișa a propus în ședința de miercuri ca aproximativ 50 de suporteri botoșăneni să fie susținuți financiar de municipalitate la meciurile internaționale pe care le va avea FC Botoșani în Europa League. De asemenea, el a propus ca FC Botoșani să fie scutit și de la plata utilităților la Stadionul municipal.

like facebook”Atunci când sunt astfel de întâlniri sportive vedem că vin din Londra, Franța, la București suporteri foarte mulți și își reprezintă țara. Poate vi se pare exagerat, dar ar trebui să facem eforturi ca Botoșaniul să fie prezent în tribunele stadioanelor din alte țări, acolo unde echipa noastră de club își joacă meciurile”, a spus Onișa.

Un răspuns la propunerea formulată a primit de la secretarul Primăriei Botoșani, Ioan Apostu, care a spus că există niște limite a finanțărilor din bugetul local pentru activitățile sportive, iar acest lucru nu este posibil. La rândul său, consilierul local Eugen Țurcanu a spus că în cazul în care ar fi date, sumele respective ar fi imputate ulterior de Curtea de Conturi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *