Sumele imputate de Curtea de Conturi Consiliului Județean vor fi contestate

gheorghe sorescu consiliul judetean botosaniReprezentanții Consiliului Județean va contesta pe cale administrativă sumele imputate de Curtea de Conturi. Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, a declarat că organul de control a imputat Consiliului Județean suma de 19.000 lei pentru deplasarea la mare a fostului președinte Florin Țurcanu și a consilierilor săi la cursurile de formare profesională și alți 64.000 lei pentru scrisorile de mulțumire trimise de Țurcanu către cetăţenii din judeţ.

Au rămas trei puncte mari: acea deplasare la mare, trimiterile poștale și acel contract de monitorizare a presei ca activitate proprie. Vor fi contestate. La partea de unități subordonate, la Memorialul Ipotești este în discuție Revista Fermierul, iar la Centrul de Creație sunt niște probleme vizavi de deplasările făcute în străinătate”, a spus Sorescu.

like facebook

În cazul în care Curtea de Conturi nu va admite contestația, reprezentanții CJ vor ajunge în instanță și vor imputa sumele respective persoanelor responsabile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *