Zece premii I obținute de echipa de la Palatul Copiilor Botoșani la Trofeul Internațional de Robotică

palatul copiilor roboticaEchipa  Palatului Copiilor Botoşani în domeniul Fizicii Aplicate –automatizări-robotică a participat în perioada 28-31 mai la  Trofeul Internațional de Robotică “ROBOTOR” organizat la Orşova. Au participat echipaje din Grecia, Polonia, Turcia, Bulgaria, Serbia şi numeroase echipe din țară.

Probele pentru roboți au fost de viteza (Dragstere), orientare, (Urmăritori Linie), inteligentă (Labirint), luptă (MiniSUMO, Micro sumo), Solari, Freestyle pe trei caregorii de varstă.

Echipa din Botoșani a confirmat din nou că este cea mai bună, obținând majoritatea locurilor I -zece și două locuri II .

Pentru a putea face față evoluției exponențiale în acest domeniu, echipajul „PACO” din Botoșani construește an de an noi roboți, mai rapizi, mai puternici, mai inteligenți, aproape dublând performanțele roboților din anul precedent

like facebookUn avantaj deosebit l-a avut  partea de soft, creată în totalitate în cadrul cercului, depăşind ca performanţă programele similare disponibile în kituri comerciale.

Echipa care a construit roboții a fost formată din elevii: Bejinariu Alexandru, Horbuli Mihnea, Voiniciuc Vasile, Botez Serban, Visan Andrei, Clodninschi Darian, Grigore Eduard, Ciobîcă Vlad și Ursu George, coordonați de profesorul Grigore Luisian.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *