Detalii șocante în cazul tinerei studente care s-a sinucis!

blocul in care locuia ramona diana feghiuO tanara in varsta de 26 de ani a murit dupa ce s-a aruncat duminica dimineata de la etajul 7 al unui bloc din Iasi. Ramona Diana Feghiu era studenta la Universitatea de Medicina si Farmacie Gr.T. Popa Iasi, iar in aceasta perioada era in plina sesiune. Se pare ca examinarile din cadrul institutiei de invatamant si apropierea examenului pentru sustinerea licentei au ridicat atat de mult starea de stres, deznadejde si spaima a Dianei, incat a decis sa isi puna capat zilelor.

Aceasta era studenta in anul V, iar pe parcursul acestui an scolar ar fi inregistrat numeroase absente, iar potrivit colegilor, Diana ar fi motivat numeroasele absente in fata parintilor spunandu-le ca a fost plecata in Anglia. Mai mult, colegii fetei au mai spus despre aceasta ca folosea si medicamente antidepresivein ultima perioada.

Ea locuia in apartamentul din Tatarasi cu chirie, impreuna cu o prietena, si e originara din Botosani. Se pare ca cele doua tinere se pregateau in acea dimineata sa mearga la biserica, la slujba de duminica. Diana se afla singura in camera, iar in timp ce se imbraca s-a indreptat spre geam si s-a aruncat in gol. Dupa ce a auzit bubuitura, colega fetei a simtit ca ceva este in neregula si a fugit repede la geam sa vada ce s-a intamplat. „Eu locuiesc deasupra apartamentului lor si deodata s-a auzit o bubuitura. Nu am putut vedea ce s-a intamplat, dar eram la bucatarie si au zburat deodata doi porumbei. O vecina din blocul de langa a tipat tare «Stai acolo! De ce sari?»”, a povestit o vecina.

Politistii au deschis o ancheta

Incidentul s-a intamplat chiar inainte de ora opt dimineata, iar acolo au intervenit de urgenta echipajele de prim ajutor impreuna cu politistii. Desi de la o inaltime mare, tanara a cazut pe un gard viu din fata blocului care i-a atenuat impactul, motiv pentru care nu a decedat pe loc. Echipajul medical al SMURD a reusit sa o resusciteze, insa cateva ore mai tarziu a decedat la spital. Potrivit medicilor de la Spitalul Sf. Spiridon Iasi, pacienta a ajuns in stare critica la spital. Aceasta avea ruptura de splina, ficat, bazin si coloana, iar in ciuda eforturilor echipei medicale, tanara in varsta de 26 de ani, a decedat in jurul orei 13:00.

Trupul neinsufletit urmeaza sa fie dus in cursul zilei de astazi la Institutul de Medicina Legala Iasi, acolo unde se va efectua necropsia pentru a se stabili cu exactitate motivul decesului. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean Iasi, pana acum nu au fost gasite detalii care sa sugereze acte de violenta sau un conflict spontan la care sa fi participat victima inaintea tragicului moment. Oamenii legii continua cercetarile in acest caz pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la decesul tinerei in varsta de 26 de ani.

Sursa: Bzi.ro

One thought on “Detalii șocante în cazul tinerei studente care s-a sinucis!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *