Maşină înfiptă în gardul cimitirului. O pasageră a maşinii a fost transferată la Spitalul Județean Botoşani

cimitirO tânără de 24 de ani din Dorohoi a fost transferată duminică seara de la Spitalul Dorohoi la Botoşani după ce a suferit mai multe trumatisme la cap în urma unui accident rutier. Liliana F., pasageră într-o Skoda condusă de Gabriel C. de 27 de ani din Pădureni, comuna Şendriceni a fost diagnosticată de medici cu traumatism cranio facial cu tulburări de memorie, plagă contuză lob stânga şi traumjatism coapsă stângă. După ce i-au acordat primele îngrijiri medicale medicii au decis să o trimită la Botoşani pentru investigaţii de specialitate.

like facebookPoliţiştii rutieri susţin că accidentul a avut loc pe drumul sătesc care face legătura între cimitirul Iezer şi DJ 219C, când şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu autoturismul în gardul cimitirului. În urma impactului doar fata a suferit traumatisme.

Etilotestul a arătat că şoferul nu a consumat băuturi alcoolice şi i-au fost recoltate probe de sânge. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi vor dispune soluţie procedurală. Până la definitivarea cercetărilor şoferul a rămas şi fără permis.

 Sursa: Opinia de Dorohoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *