TVA-ul la alimente, redus în marile hipermarketuri din Botoșani. Vezi prețurile!

kaufland pret cu TVA mic la faina alba 1Taxa pe valoare adăugată la alimente a fost redusă, începând de luni, în marile hipermarketuri din Botoșani, în baza unei hotărâri de guvern care prevedea scăderea acesteia de 24%, cât a fost până acum, la 9%.

Astfel, în Kaufland, prețurile la raft au scăzut direct cu 12%, astfel încât un litru de ulei a ajuns să coste acum doar 3,21 lei, un kilogram de făină albă de la 1,69 lei, iar un kilogram de zahăr de la 2.00 lei.

like facebookOuăle s-au ieftinit și ele până la 11,41 lei/ carton cu 30 bucăți, iar prețul la roșii, ca urmare a reducerii TVA, a scăzut până la 5,19 lei.

Prețuri mai mici au fost afișate la toate produsele alimentare, de la carne și preparate din carne până la lactate, fructe dulciuri, ape și sucuri.

kaufland botosani pret cu TVA mic la faina alba 1kaufland botosani pret cu TVA mic la faina alba 1kaufland botosani pret cu TVA mic la faina alba 1kaufland botosani pret cu TVA mic la faina alba 1kaufland botosani pret cu TVA mic la faina alba 1kaufland botosani pret cu TVA mic la faina alba 1kaufland botosani pret cu TVA mic la faina alba 1kaufland botosani pret cu TVA mic la faina alba 1kaufland botosani pret cu TVA mic la faina alba 1

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *