FOTO Serbare dedicată copiilor, umbrită de orgolii politice

copii desenand pe asfalt3O serbare dedicată copiilor din comuna Curteşti, luni la amiază, a fost umbrită de orgoliile politice locale. Organizaţia femeilor liberale a pus la cale surpriza pentru copii de la şcoala I-VIII din Orăşeni micuţii fiind chemaţi în curtea şcolii.

Manifestarea a avut loc şi cu sprijinul liberalului Florin Plian, candidat pentru fotoliul de primar al comunei la alegrile din 2012.

like facebookPrimarul comunei, Dumitru Viţel, a copii in curtea scoliiinterzis desfăşurarea serbării în incinta unităţii şcolare invocând caracterul politic al acţiunii. Liberalii s-au apărat menţionând că nu au venit cu nici o siglă a partidului şi că asftfel de serbări au mai organizat şi la sărbătorile de sfârşit de an sau cele pascale.

În cele din urmă serbarea a fost mutată în stradă copii fiind nevoiţi să stea în soare şi să deseneze pe stradă, lângă mai multe coşuri de gunoi.

copii desenand pe asfalt1„Astăzi facem o acţiune pentru copii din comuna Curteşti cum am mai făcut la Crăciun şi Paşte. Încercăm să le aducem un zâmbet, câteva clipe frumoase şi lipsite de griji. Părinţii şi cadrele didactice ne susţin şi sunt alături de noi. Au şi o forţă puternică aici ce se numeşte Florin Plian ce a organizat tot ce se întâmplă aici. La acţiune participă 50 de copii, însă am fost acuzaţi că facem o acţiune politică. Am încercat să explicăm că organizaţia femeilor liberale face astfel de acţiuni lunare, nu doar în anumite momente. Nu avem nicăieri încripţionată insigna partidului”, a declarat Sînziana Secrieru, preşedintele organizaţiei judeţene a femeilor liberale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *