O tânără din Botoșani, studentă la Medicină, a murit după ce s-a aruncat de la etajul 7

ambulanta directia generala de asistenta sociala si protectia copilului botosani1O tânără de 26 de ani din Botoșani a murit, duminică, după ce s-a aruncat în gol de la etajul al șaptelea al unui bloc din cartierul Tătărași din Iași. Fata, studentă la Medicină, nu și-a explicat gestul.

Tragedia a avut loc în jurul orei 11.00, iar martorii care au văzut scena au sunat la 112. Cadrele medicale de la ambulanță ajunse la fața locului au reușit să o resusciteze pe fată, pe care au transportat-o la Spitalul Sfântul Spiridon cu multiple fracturi.

like facebookAflată în comă, tânăra nu a a supraviețuit, murind la aproape două ore după ce a fost internată.

Se pare că studenta  avea intenția de a merge la biserică alături de o colegă de-a sa, împreună cu care locuia. Surse din rândul anchetatorilor susțin că tinerele urmau să plece la biserică cu aproximativ cu zece minute înainte de producerea tragediei.

Colega victimei s-a dus în camera sa pentru a se pregati, iar când s-a întors în cameră a găsit geamul deschis, iar colega sa lipsea. Atunci și-a dat seama ce s-a întâmplat. Când a iueșit la geam, a văzut-o zăcând pe spațiul verde.

 

2 thoughts on “O tânără din Botoșani, studentă la Medicină, a murit după ce s-a aruncat de la etajul 7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *