Reclamație! Mâncare cu mucegai la un restaurant din zona ultracentrală a Botoșaniului

branza mucegaiata la un restaurant din BotosaniUn bărbat care a luat masa, sâmbătă, la un renumit restaurant din Botoșani, aflat în zona ultracentrală a municipiului, reclamă că a fost servit cu brânză cu mucegai.

Clientul, în vârstă de 31 de ani, a mers să ia masă, alături de câțiva prieteni, pe terasa restaurantului Belvedere de pe Bulevardul Mihai Eminescu.

like facebookEl a comandat o tochitură cu carne de pui, însă, când a primit farfuria cu mâncare, pofta i s-a tăiat brusc.

Brânza avea- potrivit clientului- mucegai, cu toate că angajații restaurantului i-au spus că aspectul este dat de sarea de bucătărie mare.

branza mucegaiata la un restaurant din municipiul BotosaniMenționez ca pentru „Brânza românescă de burduf” nu s-a inventat mucegaiul nobil. Explicatia lor a fost: Ne cerem scuze, dar sarea gemă s-a topit”, susține bărbatul.

Bărbatul a chemat chelnerul, dar și șeful de restaurant, însă niciunul nu a înțeles să îi schimbe farfuria.

Când au văzut că scot aparatul să filmez au încercat să îmi ia farfuria din față”, a spus clientul restaurantului.

El va depune, marți, o sesizare la Protecția Consumatorilor, pe baza bonului fiscal, în care nu a fost inclusă și tochitura.

Reprezentanții restaurantului susțin că reclamația nu este reală și că clientul lor nu a înțeles că brânza nu avea mucegai, ci doar urme de la sarea mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *