Furturile de pe domeniul public, în creștere. Ce se fură de pe străzile din Botoșani!

politia localaPoliția Locală se confruntă cu tot mai multe distrugeri și furturi de pe domeniul public al municipiului Botoșani. Șeful Poliției Locale, Ioan Onuțu, susține că faptele de vandalism sunt săvârșite de tot mai mulți minori. De la începutul anului și până în prezent au fost înregistrate 55 de distrugeri pe domeniul public, fiind aplicate 14 amenzi în valoare de 6.200 lei și 14 avertismente.

like facebookÎn toată activitatea pe care am desfășurat-o, o problemă deosebită este cea a distrugerilor. Am găsit acest gen de teribilism în rândul persoanelor de vârstă tânără, chiar elevi. Primăria Botoșani face eforturi deosebite pentru a avea un aspect plăcut municipiul, cu copaci, flori, dar sunt acțiuni de vandalism. Ele sunt făcute la întuneric, în momentul în care nu este nimeni în jur și, ce este trist, nimeni nu conștientizează că aceștia sunt banii părinților, banii noștri”, a spus șeful Poliției Locale.

Și furturile de pe domeniul public sunt tot mai multe. Reprezentanții Poliției Locale spun că se fură de la capace de canale până la scândurile de la bănci și coșuri de gunoi sau flori.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *