Tineri prinși de jandarmi după ce au spart o autoutilitară: Au furat bunuri de aproape 15.000 lei

Masina Jandarmerie si jandarmiDouă persoane care au sustras dintr-o autoutilitară dulciuri și o imprimantă, în noaptea de 26/27 mai a.c., au fost depistate în jurul orei 01.45 de un echipaj de jandarmi care acționa pentru menținerea ordinii și liniștii publice în municipiul Botoșani.

Jandarmii au observat un foc aprins în Poligonul ACR de pe strada Pacea și au intervenit pentru reținerea a doi tineri, cu vârsta de 22, respectiv 28 de ani.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit că cei doi, după ce au sustras bunurile din autoutilitara care nu era încuiată, au dat foc la imprimantă în poligon, dulciurile urmând a fi vândute ulterior unor clienți de ocazie.

like facebookAsupra lor au fost găsite dulciuri în valoare de aproximativ 450 de lei, dar proprietarul autoutilitarei a declarat că i-au fost sustrase produse în valoare totală de aproximativ 14600 de lei.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere, dosarul urmând a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani pentru continuarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *