Exclusiv! Au avut ghinion când au încercat să introducă telefoane în pușcărie cu o dronă. Vezi ce s-a întâmplat!

Penitenciarul Botoşani
Gardul împrejmuitor de la Penitenciarul Botoşani

Mai mulţi tineri au folosit o metodă inedită în încercarea de a introduce telefoane şi cartele SIM în Penitenciarul Botoşani. Aceştia s-au folosit de o dronă pe care au ridicat-o peste gardul unităţii şi cu care cărau două telefoane mobile, 10 cartele SIM, doi acumulatori şi două display-uri.

like facebookDrona a fost modificată în sensul în care permitea descărcarea încărcăturii şi întoarcerea la posesor. Ghinionul lor a fost că drona, care era ghidată tot printr-un telefon mobil, s-a izbit de acoperişul unei clădiri a unităţii de detenţie şi a fost recuperată de agenţii ce efectua paza în foişoare. Dispozitivul a fost confiscat şi s-a deschis un dosar penal pentru identificarea autorilor.

„Datorită vigilenței personalului aflat in serviciu s-a reușit depistarea dispozitivului si impiedicarea ajungerii obiectelor interzise în posesia persoanelor condamnate. Conform procedurilor legale, au fost anunțate organele de cercetare competente, procedându-se la predarea elementelor identificate”, se arată într-o adresă trimisă de reprezentanţii Penitenciarului Botoşani.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *