Europarlamentarul Mircea Diaconu în vizită la Botoşani

mircea diaconu europarlamentar botosani3Europarlamentarul Mircea Diaconu a venuit, miercuri dimineaţă, la Botoşani pentru a se întâlni cu câţiva botoşăneni.

like facebookDupă ce a obţinut cel mai bun scor din istorie candidând ca independent, europarlamentarul a venit să le mulţumească alegătorilor pornind într-un turneu naţional.

Acesta a menţionat că a început turneul ca anul trecut, în luna mai. Acesta a venit la volanul unui Aro 10, maşină pe care a întrebuinţat-o şi în mircea diaconu europarlamentar botosani1campania electorală. El a spus că nu a mediatizat acţiunea, decât pe pagina sa de pe Facebook, pentru că a vrut să fie alttfel, faţă de ceilalţi care fac mitinguri şi adunări publice.

“Este un circuit pe care l-am facut anul trecut în mai, 22 de zile cu un scop precis, să le mulţumesc unor oameni care m-au ajutat când am avut nevoie de semnături ca să mă pot judeca cu cunoscutul domn Georgescu. Acum fac acelaşi tur şi în fiecare an voi face acelaşi tur pentru ca îmi place să mă plimb prin România, sa ma intalnesc cu oameni draguti. Nu avem nicio datorie unii fata de ceilalti, ne simtim bine, o sa ii invit la o cafea. Cu aceasta masina  am fost si anul trecut”, a declarat Mircea Diaconu.

mircea diaconu europarlamentar botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *