Solicitare inedită din partea pensionarilor botoșăneni: Au cerut mijloc de transport până la restaurantele Cucorăni și Rediu

pensionari prefecturaPersoanele vârstnice au solicitat, miercuri, la întâlnirea cu prefectul județului, Costică Mcaleți, să le fie puse la dispoziție mijloace de transport până la Cucorăni și Rediu. Maria Paraschiv, liderul Sindicatului Pensionarilor, a declarat că vârstnicii vor să se recreeze și să meargă la restaurantele din cele două zone.

like facebookDacă se poate, pe timp de vară și chiar iarna să se pună un mijloc de transport care să meargă până la Cucorăni sau până la Rediu, pentru că nu există niciun mijloc de transport. Cine nu are mașină personală, nu ajunge. Să meargă și pensionarii măcar o dată pe lună când iau pensiile acolo. Și chiar alți cetățeni”, a spus Maria Paraschiv, care spune că pensionarii au abonamente și că nu ar scoate bani din buzunar pentru deplasarea cu maxi-taxi.

Prefectul Costică Macaleți a cerut să se facă o adresă către societatea Microbuzul prin care să solicite un mijloc de transport până în cele două zone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *