Centrul Vechi, din nou în atenția consilierilor locali. Vezi ce propun!

centrul vechiProblema revigorării Centrului Vechi a fost din nou în atenția consilierilor locali. Unii dintre aceștia au venit cu propuneri pentru ca Centrul vechi să fie funcțional. Consilierul Cristinel Brumă a cerut ca agenții economici mai vechi, care dețin spații comerciale în zonă, să plătească o chirie mai mică pentru a nu fi închise și afacerile acestora. El a propus ca chiria să fie de un euro pe mp.

like facebookLa rândul său, consilierul Mihai Tincu a propus ca în Centrul vechi să fie mutate mai multe servicii, atât de Primăria Botoșani, cât și de la Consiliul Județean pentru a crea un flux de oameni.

Mă bucur că toată lumea vrea să fie funcțional, să circule lumea pe acolo, să meargă activitatea comercială, dar niciodată nu va porni Centrul Vechi atâta timp cât nu creăm niște condiții acolo. Niciodată nu va porni centrul atâta timp cât nu creăm fluxuri de oameni care să vină cu treabă acolo, să vină să-și rezolve niște probleme. Niciodată nu va porni centrul vechi dacă noi CL, dacă cei care conduc orașul și județul, nu putem mâna să rezolvăm ceva pentru oraș. Vin cu propunerea ca să facem o discuție cu actuala conducere a CJ, pentru că la ora actuală CJ are foarte multe spații închiriate în fel de fel de locații private sau mai puțin private în tot orașul acesta. Centru vechi nu poate fi funcțional decât mutând acolo șase-opt spații unde lumea să meargă cu treabă și să plătească fel de fel de servicii”, a spus Tincu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *