Un fotbalist de la FC Botoşani va ajunge pe masa de operaţie după meciul cu Steaua

picior in ghipsUn fotbalist de la FC Botoşani va lispi o perioadă îndelungată după ce a suferit o accidentare în meciul, de duminică, împotriva Stelei.

Este vorba despre mijlocaşul Cristian Danci ce s-a prezentat, luni după amiază, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean cu un traumatism la nivelul gleznei. În urma investigaţiilor cadrele medicale au descoperit o fractură maleolă peronieră dreaptă cu detaşare a unui fragment.

like facebookcristian danci fc botosaniMedicul echipei şi şeful UPU, Petre Rădăuceanu, a spus că fotbalistul a fost internat pe secţia de ortopedie şi i s-a pus piciorul în ghips şi urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale.

„Există riscul de migrare a acelui fragment în articulaţie şi s-a recomandat intervenţia chirurgicală. Rămâne ca staff-ul tehnic şi jucătorul să decidă unde va avea loc intervenţia chirurgicală, la Botoşani sau într-un alt oraş. Sperăm într-o recuperare cât mai rapidă. Deocamdată pentru el sezonul s-a încheiat. Sperăm să îl avem apt pentru meciurile din Europa League”, a declarat Petre Rădăuceanu.
După meciul cu Steaua şi alţi doi jucători s-au ales cu accidentări. Marius Croitoru a suferit un traumatism la genunchi cu plăgi, iar Gabriel Vaşvari a suferit o plagă după ce a fost călcat pe picior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *