Protopopiatul Botoșani cere un spațiu gratuit de la Maternitate pentru extinderea Capelei ”Sf.Maria”. Slujbele se țin pe holul secție

Maternitatea BotosaniProtopopiatul Botoșani a solicitat Consiliului Județean darea în folosință gratuită a unui spațiu de pe Secția de Obstetrică și Ginecologie în vederea extinderii Capelei ”Sf.Maria” din cadrul spitalului. Potrivit adresei, actuala capelă are dimensiuni de 5,40 m/2,50 m, spațiul fiind considerat necorespunzător săvârșirii în condiții normale a slujbelor.

like facebookÎn situația săvârșirii Tainei Sfântului Botez, în Capelă nu încap nici membrii familiei, de multe ori fiind nevoiți să stea pe hol. Cu aceeași situație ne confruntăm și când avem slujbele speciale cum ar fi cele de Paști, Crăciun, Anul Nou, Bobotează când suntem nevoiți a săvârși rugăciunile pe holurile maternității”, se arată în adresa Protopopiatului Botoșani.

Instituția solicită darea în folosință gratuită a unei suprafețe de 36,18 mp, iar solicitarea a fost pusă pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Județean de pe 28 mai.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *