Două autoturisme confiscate și două reținute de inspectorii vamali de la Stânca pentru contrabandă cu țigări

tigari masinaIn data de  15 mai inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontiera Stinca-Costesti au confiscat 51.940 bucati tigarete diverse marci, cu timbru fiscal R. Moldova, doua autoturisme VW Passat cu modificari structurale ale caroseriei  un VW Passat si un Mercedes Vito retinute in vederea platii amenzii.

La ora 04.30 , s-a prezentat pe relatia intrare in tara cetateanul cu dubla cetatenie romana-moldoveana Sevastian F.  cu autoturismul VW  Passat inmatriculat in Romania.La controlul vamal al autoturismului s-au gasit ascunse si nedeclarate , in loc special amenajat si in rezervorul autoturismului cantitatea de 15.460 bucati tigarete de diferite marci cu timbru R. Moldova.

Contravenientul a fost sanctionat cu amenda contraventionala de 10.000 lei iar tigaretele si autoturismul au fost confiscate.

like facebookLa ora 05.30 , s-a prezentat pe relatia intrare in tara cetateanul  cu dubla cetatenie romana-moldoveana Gheorghe B. cu autoturismul VW  Passat inmatriculat in Romania.La controlul vamal al autoturismului s-au gasit ascunse si nedeclarate , in loc special amenajat si in rezervorul autoturismului cantitatea de 13.600 bucati tigarete de diferite marci cu timbru R. Moldova.

Contravenientul a fost sanctionat cu amenda contraventionala de 10.000 lei iar tigaretele si autoturismul au fost confiscate.

La ora 05.35 s-a prezentat pe relatia intrare in tara cetateanca moldoveanca Tatiana G. cu autoturismul VW  Passat inmatriculat in Romania. La controlul vamal al autoturismului s-au gasit ascunse si nedeclarate , in roata de rezerva a autoturismului cantitatea de 2.860 bucati tigarete de diferite marci cu timbru R. Moldova.

Contravenienta a fost sanctionata cu amenda contraventionala de 5.000 lei iar tigaretele  au fost confiscate.

La ora 22.00 s-a prezentat pe relatia intrare in tara cetateanul cu  dubla cetatenie romana-moldoveana Lazer A. cu microbuzul Mercedes Vito Passat inmatriculat in R. Moldova, care se deplasa in Italia.

La controlul vamal al microbuzului s-au gasit ascunse si nedeclarate , in bagajele personale , sub scaunele fata si in locasul rotii de rezerva  20.020 bucati tigarete de diferite marci cu timbru R. Moldova.     Contravenientul a fost sanctionat cu amenda contraventionala de 8.000 lei iar tigaretele  au fost confiscate.

Sursa: comunicat presa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *