Accident mortal! Bărbat lovit de mașină chiar în fața casei

accident broscautiUn bărbat de 78 de ani din Broscăuți a sfârșit tragic, marți seară după ce a fost lovit de o mașină chiar în fața casei. Dumitru V. a terminat de muls caprele și a plecat la crâșma de peste drum să cumpere țigări. La doi pași de casa lui este semnalizată o trecere de pietoni. De această dată bătrânul a ales să taie curba. Dinspre Corlăteni venea o șoferiță de 20 de ani care s-a trezit în curbă cu bărbatul în față. Impactul a fost fatal.

like facebookNumai Dumnezeu știe ce a gândit și cum a reacționat femeia de la volan, însă bătrânul a fost acroșat direct și aruncat pe șosea. Cadrele de pe ambulanță au încercat 45 de minute să-l readucă la viață însă eforturile au fost în zadar.

”Bărbatul avea un traumatism cranio cerebral acut deschis. S-au încercat manevre de resuscitare însă traumatismele suferite erau incompatibile cu viața”, a declarat un cadru medical dorohoian. Polițiștii rutieri au deschis o anchetă și urmează să stabilească cauzele accidentului.

Potrivit martorilor, bărbatul s-a speriat și a încercat să revină pe marginea șanțului, însă prin această manevră a debusolat și mai tare șoferul. Ca o ironie a sorții, familia lui Dumitru V a încercat din răsputeri să-l salveze în ultima perioadă de problemele medicale de care acesta suferea. Acum bărbatul a fost externat aproape vindecat de afecțiunile pe care le avea.

Sursa: Opinia de Dorohoi

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *