FOTO Grevă la Finanţele Publice. Vezi de ce protestează funcţionarii!

functionari fisc greva botosaniAngajaţii Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Botoşani au intrat, miercuri, în grevă japoneză de o zi. Ei vor să îşi manifeste, în acest mod, solidaritatea cu lucrătorii din administraţia publică locală.

Totodată, aproximativ 35 de persoane, membri de sindicat SED Lex au plecat, în noaptea de marţi spre miercuri, la Bucureşti pentru a participa la mitingul organizat în faţa Guvernului.

Revendicările funcţionarilor vizează acordarea unei creşteri de 10% a fondului de salarii, eliminarea discriminărilor create în sistem în ceea ce priveşte acordarea suplimentului postului şi al gradului.
„Pentru a da un mesaj mai amplu de sustinere, Biroul Executiv al Aliantei Sed Lex a luat hotararea ca la nivel national toti functionarii publici sa poarte o banderola alba pe brat, in semn de solidarizare cu revendicarile formulate de Alianta SED LEX. Biroul Executiv va solicita liderilor de sindicat punerea in practica la nivel teritorial a hotararilor pentru organizarea acestei actiuni de sustinere a mitingului de protest organizat in Bucuresti”, se arată într-un comunicat SED LEX.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *