EXCLUSIV! O firmă şi-a dat în judecată angajaţii pentru că au plecat la concurenţă

femeie fabrica de confectii botosani3Un proces inedit a fost deschis pe rolul Tribunalului Botoşani de o firmă din judeţ care şi-a dat în judecată foştii angajaţi şi le cere daune de mii de euro după ce au plecat la concurenţă.

Este vorba despre societatea de confecţii Cristina Fashion Group SRL din Dorohoi care s-a trezit în luna noiembrie anul trecut fără şase angajate.

like facebookReprezentanţii societăţii susţin că cele şase femei nu s-au mai prezentat la muncă şi când au fost contactate şi-au depus demisiile spunând că s-au angajat la o altă firmă de profil din Dorohoi, însă nu au stat în preavizul legal de 20 de zile.

Astfel, firma a întârziat o livrare către un partener din Italia, iar societatea italiană a cerut reducerea preţurilor din cauza întârzierilor. În urma reducerilor firma dorohoiană a pierdut peste 6.600 de euro, bani pe care le cere acum de la cele şase angajate.

Potrivit ultimului bilanţ postat pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, societatea din Dorohoi a realizat în 2013 afaceri de 2.052.186 de lei şi un profit de 54.397 de lei având 67 de salariaţi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *