VIDEO Bărbat de 306 de kg transportat de 15 pompieri si cadre medicale patru etaje pentru a ajunge la spital

pompieri pe scara blocului transportand un bolnav gras botosani1Pompierii şi cadrele medicale au avut, luni seară, o misiune dificilă în condiţiile în care au trebuit să transporte un bărbat supraponderal ce cântărea 350 de kg de la etajul patru al unui bloc de pe strada Gen Gheorghe Avramescu.

like facebookBărbatul, de 50 de ani, avea mai multe boli şi trebuia transportat la spital, însă nu mai ieşise de doi ani din casă. Viaţa lui era doar pe patul din dormitor, iar pompieri pe scara blocului transportand un bolnav gras botosanisoţia sa avea grijă de el. În ultimul timp avea probleme cu respiraţia şi s-a solicitat transportul la spital.

Două ambulanţe şi mai multe echipaje de pompieri au sosit la faţa locului şi s-au chinuit să găsească soluţii pentru a-l scoate pe bărbat din casă şi să îl transporte până jos.

Au fost scoase uşile din casă pentru a-l putea scoate din hol, iar apoi salvatorii au folosit două prelate speciale şi l-au transportat pe scări. Jos apărea din nou o problemă, pacientul nu încăpea în ambulanţe şi a fost adusă o autospecială de la pompieri. În cele din urmă misiunea a fost un succes şi bărbatul a ajuns la spital pentru tratament de specialitate.

pompieri pe scara blocului transportand un bolnav gras botosani2

 

One thought on “VIDEO Bărbat de 306 de kg transportat de 15 pompieri si cadre medicale patru etaje pentru a ajunge la spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *