Un cunoscut supermarket din Botoşani ar putea fi închis. O altă firmă cere evacuarea

supermarket ovisim botosani1Unul dintre cele mai cunoscute supermarketuri din Botoșani ar putea fi închis, din cauza unui litigiu pe care proprietarul acestuia îl are cu o altă firmă.

like facebook

Este vorba despre supermarketul Ovisim de pe Calea Naţională care a fost, în trecut, Aldi Livi. Lichidatorul societăţii Aldi Livi SRL,  Specialist Trust Insolvency SPRL, a introdus o acţiune la Judecătoria Botoşani prin care solictă evacuarea firmei Ovisim, pe motiv că aceasta ar ocupa abuziv aproximativ 100 de mp.

Totul a început după ce patronul Ovisim, Emil Huţu, a cumpărat de la patronul Aldi Livi,Ioan Panţâru, o parte din suprafaţă, actualul supermarket fiind format din două spaţii comerciale alăturate. După intrarea în insolvenţă a societăţii Aldi Livi SRL, lichidatorul a scos la vânzare bunurile acestuia, printre care și o parte din actualul supermarket Ovisim.

Din păcate, nimeni nu s-a arătat interesat de acest spațiu, atâta timp cât el este folosit, ilegal, de Ovisim.

Suprafaţa în litigiu este chiar partea din faţă a supermarketului, unde se află calea de acces și casele de marcat, iar evacuarea ar putea duce, practic, la închiderea supermarketului de pe Calea Națională.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *