FOTO & VIDEO Bărbat căzut de la etajul IV al unui bloc pe teresa unui restaurant. Pompierii au intervenit cu platforma de lucru la înălţime

platforma pompieri autoscara cazut de la etaj botosani2Un bărbat, de 48 de ani, a căzut, duminică dimineaţă, de la etajul IV al unui bloc din municipiul Botoşani. Evenimentul nefericit s-a petrecut pe strada Primăverii, în blocul ce găzduieşte restaurantul Suceava.

Bărbatul a căzut pe terasa restaurantului, iar acest lucru a fost norocul său ce i-a salvat viaţa.

like facebookLa faţa locului s-au deplat echipaje de pompieri cu o platformă de lucru la înălţime, jandarmi, poliţişti şi un echipaj Smurd.

platforma pompieri autoscara cazut de la etaj botosani1 Eugen Ungureanu era, potrivit vecinilor, sub influenţa băuturilor alcoolice şi iniţial a vrut să coboare pe geamul locuinţei sale cu o legătură de perdele, însă a căzut pe terasa restaurantului.

Iniţial salvatorii au ajuns pe terasa localului prin locuinţele unei vecine a bărbatului, dar la un moment dat femeia a interzis accesul spunând că nu vrea „panaramă şi cadavre la ea prin casă”. Ulterior s-a intervenit cu platforma pompierilor, echipajul Smurd fiind urcat până pe terasa restaurantului şi coborât împreună cu bărbatul rănit şi pus pe targă.

 

Ajuns jos a fost preluat de ambulanţa Smurd şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe.

platforma pompieri autoscara cazut de la etaj botosaniambulanta smurd noaptea pe strada pompieri botosanitarga in strada barbat platforma pompieri autoscara botosaniambulanta smurd in strada cazut de la etaj botosani1ambulanta smurd in strada cazut de la etaj botosani

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *