Leo Grozavu: Rezultatul nu mă mulţumeşte

leo grozavu fc botosaniTehnicianul FC Botoşani ar fi vrut victoria în meciul cu Pandurii şi a contestat golul marcat de oaspeţi. Leo Grozavu a precizat că după meci a analizat faza din care echipa sa a primit gol şi a constatat că a fost offside.

like facebook„Rezultatul nu mă mulţumeşte şi chiar dacă nu pot să contest un anumit echilibru la un moment dat, am avut ocazii mai clare. Vreau să felicit Pandurii au jucători de valoare. Nu ştiu care a fost situaţia cu Răduţ, la noi apare cu şapte cartonaşe şi trebuia să nu joace, însă aş fi vrut să câştigăm pe teren. Din câte am observat după meci în vestiar, la golul lor a fost offside”, a spus Leo Grozavu.

Antrenorul a reacţionat şi după acuzele aduse de oficialul dinamovist Daniel Stanciu ce a comentat la un post de televiziune menţionând că antrenorul FC Botoşani la fiecare meci sare la bătaie.

„Daniel Stanciu vorbeşte în plus. La el nu am sărit niciodată la bătaie, dar urmează. Ce să-i spun eu lui Stanciu? El a jucat vreodată fotbal? Sunt sătul de analişti care-şi dau cu părerea. Când va face şi Stanciu ceva pentru fotbalul românesc, atunci să vorbească”, a încheiat Leo Grozavu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *