Vezi când începe decopertarea asfaltului pe al doilea tronson de pe strada Primăverii!

muncitori turnat asfalt strada primaverii3Reprezentanții Primăriei Botoșani au avut, joi, o nouă discuție cu cei de la firma Victor Construct asupra lucrărilor de pe strada Primăverii. Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a declarat că s-au primit garanții din partea constructorului că în aproximativ două săptămâni vor intra cu utilajul care frezează asfaltul pentru a pregăti frontul de lucru pentru firma Delta Con, care va intra să asfalteze celălalt tronson de pe Primăverii. Lucrările vor începe de pe Sucevei înspre Capătul Liniei 1.

like facebookMomentan se lucrează la ridicarea gurilor de canal la cotă, se montează dale între șine. De asemenea, vom avea în vedere corelarea acțiunilor pe care le are Victor Construct în caietul de sarcini cu cele ale firmei Delta Con, astfel încât să nu creăm un disconfort major participanților la trafic. Firma Delta Con întâmpină unele dificultăți cu pornirea stației de asfalt din cauza lucrărilor firmei Eon Gaz, lucrări care sunt în zonă”, a menționat Cosmin Andrei.

Viceprimarul susține că din momentul asfaltării, în maxim trei săptămâni are trebui finalizat și al doilea tronson de pe Primăverii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *