Datorii pentru urmaşi! Primăria Darabani ia un milion de euro din bancă. Vezi ce vrea să facă!

primaria darabaniPrimăria oraşului Darabani intenţionează să contracteze un credit bancar de aproximativ un milion de euro. Primarul Corneliu Aroşoaie a convocat, vineri dimineaţă, înainte de ora 8.00, consilierii locali, iar aceştia au votat, în majoritate, obţinerea unui împrumut de 4,3 milioane de lei pentru mai multe obiective de „investiţii”.

like facebookÎn şedinţa care a durat cinci minute, primarul şi-a convins colegii din PSD să voteze alocarea a 1,6 milioane de lei pentru crearea unor trotuare pe strada principală, 900.000 de lei pentru reabilitarea Primăriei, 900.000 de lei pentru pietruirea străzii Muncitorului şi încă 900.000 de lei pentru montarea de pavele pe nişte alei.

Proiectul a trecut cu 12 voturi pentru şi trei împotrivă, cele ale consilierilor liberali Alin Gîrbeci, Gheorghe Caba şi Florin Ignat.

„Mi se pare exagerat pentru un oraş ca Darabaniul să iei un credit de 4,3 milioane de lei pentru astfel de investiţii, în condiţiile în care nicio stradă din localitate nu are asfalt. Îndatorăm oraşul şi vor plăti copii şi nepoţii noştri”, a declarat consilierul Alin Gîrbaci, unul dintre oponenţi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *